Mango: 30 trendi haljina za proljeće 2013.

Haljine iz Mangovih laboratorija omamit će vas mirisom modnog proljeća 2013. godine. Donosimo čak 30 modela!

Iva Boban, Foto i cijene: Mango, 25.01.2013.2

Nakon silnih high street lookbookova za novu sezonu, ovo je pravi party za ljubiteljice haljina! Mango se potrudio i na vrijeme otkrio karte za proljeće 2013. predstavivši prvu seriju lepršavih kreacija koje slijede stilske diktate iz Milana, Pariza, Londona i New Yorka.


> Još haljina za proljeće 2013.

Kolekcija za proljeće 2013. djeluje dosta uspjelo i zaokruženo, ali ipak previše raznoliko da bi se 'dešifrirala' jednom rečenicom. O nekim trendovima smo već pisali: Značajnu ulogu igraju crno-bijele prugaste i haljine u mint zelenoj boji. To su možda i dva udarna hita za prve dane proljeća. IN su i male crne te 'male crvene' haljne, baš kao i seksepilni komadi ukrašeni prelijepim animal printom.

> Modni trendovi za proljeće

Kao i svako proljeće, i ovo će biti pogodno za elegantne, ženstvene i opuštajuće bijele i ružičaste haljine, a popularne će biti i one dvobojne, baš kao i sve moguće kombinacije crne i bijele te uzbudljivi retro printevi. Lepšave ili sepsepilne, dnevne ili svečane, diskretne ili pripijene, s rukavima ili bez njih, začinjene čipkom ili nekim maštovitim detaljem... Mogućnosti je bezbroj, tim više što je ovo samo prvi dio uzbudljive proljetne kolekcije s potpisom Manga. Izbor je na vama, a nastavak slijedi. Svoju idealnu haljinicu za toplije dane odaberite u galeriji fotografija!

Instagram

POVEZANI SADRŽAJ
KOMENTARI


anamarija 12.04.2013.:

ovo je onaj prvi dio haljina za proljece jos iz sijecnja, vjerojatno se prodalo

Emina 11.04.2013.:

Da li ove haljine postoje i u poslovnicama Manga u BiH? Hvala :)

KOMENTIRAJ
Prati nas na Facebooku