17 ženstvenih Zarinih haljina za proljeće 2013.

Prvi dio proljeća tekuće godine obilježit maštovite i beskrajno ženstvene crno-bijele haljinice

Iva Boban, Foto i cijene: Zara, 05.02.2013.3

Dugo smo čekali na Zarine proljetne impulse! Dok su nas drugi zatrpavali lookbookovima i kampanjama, ovaj španjolski high street brand držao nas je u blagoj neizvjesnosti. Sve do prvih dana veljače. U nedjelju ste mogli vidjeti kako izgledaju reklamne kampanje s Raquel Zimmermann i Carom Delevingne, a sada je kucnuo čas za pravi mali spektakl. Donosimo vam pregled prve serije Zarinih haljina za proljeće 2013.
> Preuzmite CroModa aplikaciju za Android


> Preuzmite CroModa aplikaciju za iOS
Čast svim ostalim komadima odjeće, ali haljine su ipak na prvom mjestu velikom broju modnih ovisnica i zagriženih šopingholičarki. Već nakon što ovlaš pogledom proletite kroz galeriju fotografija, uočit ćete moć crno-bijelih kombinacija. Sve se vrti oko ove dvije (ne)boje, njihov ples osvaja u najraznovrsnijim varijacijama. Prugice su na prvom mjestu, iako su se Zarini dizajneri s ove dvije boje poigrali na još nekoliko romantičnih načina.

Proljetno osvježenje stiže u obliku 'malih' žutih haljina s rukavima, a priču o bojama zaokružuju ženstveni modeli u dubokoj i mornarskoj nijansi plave. Od ostalih aduta treba izdvojiti male crne haljine, etno printeve te detalje od čipke i kože.

Obično uz high street haljine po automatizmu vežemo pridjeve 'seksepilno' i 'elegantno', no Zarinu proljetnu kolekciju najbolje opisuje riječ- ženstveno. Ženstvenije nego ikad! 17 modela s pripadajućim cijenama čekirajte u galeriji fotografija.

Instagram

POVEZANI SADRŽAJ
KOMENTARI


Snježana 21.02.2013.:

Nema tu ženstvenosti ,ovdje sve visi no možda to netko voli ali krojevi su dosadni ,prejednostavni a ne kažem da jednostavno nije lijepo ali ovo nema duha kad sve skupa pogledaš...

tihana 20.02.2013.:

uzasno

Ivona 07.02.2013.:

Ne znam što je tu ženstveno-androidni krojevi na androidnoj manekenki, tipično za 80% Zarine kolekcije, za sve sezone do sada.

KOMENTIRAJ
Prati nas na Facebooku