17 ženstvenih Zarinih haljina za proljeće 2013.

Prvi dio proljeća tekuće godine obilježit maštovite i beskrajno ženstvene crno-bijele haljinice

Iva Boban, Foto i cijene: Zara, 05.02.2013.3

Dugo smo čekali na Zarine proljetne impulse! Dok su nas drugi zatrpavali lookbookovima i kampanjama, ovaj španjolski high street brand držao nas je u blagoj neizvjesnosti. Sve do prvih dana veljače. U nedjelju ste mogli vidjeti kako izgledaju reklamne kampanje s Raquel Zimmermann i Carom Delevingne, a sada je kucnuo čas za pravi mali spektakl. Donosimo vam pregled prve serije Zarinih haljina za proljeće 2013.


Čast svim ostalim komadima odjeće, ali haljine su ipak na prvom mjestu velikom broju modnih ovisnica i zagriženih šopingholičarki. Već nakon što ovlaš pogledom proletite kroz galeriju fotografija, uočit ćete moć crno-bijelih kombinacija. Sve se vrti oko ove dvije (ne)boje, njihov ples osvaja u najraznovrsnijim varijacijama. Prugice su na prvom mjestu, iako su se Zarini dizajneri s ove dvije boje poigrali na još nekoliko romantičnih načina.

Proljetno osvježenje stiže u obliku 'malih' žutih haljina s rukavima, a priču o bojama zaokružuju ženstveni modeli u dubokoj i mornarskoj nijansi plave. Od ostalih aduta treba izdvojiti male crne haljine, etno printeve te detalje od čipke i kože.

Obično uz high street haljine po automatizmu vežemo pridjeve 'seksepilno' i 'elegantno', no Zarinu proljetnu kolekciju najbolje opisuje riječ- ženstveno. Ženstvenije nego ikad! 17 modela s pripadajućim cijenama čekirajte u galeriji fotografija.

Instagram

POVEZANI SADRŽAJ
KOMENTARI


Snježana 21.02.2013.:

Nema tu ženstvenosti ,ovdje sve visi no možda to netko voli ali krojevi su dosadni ,prejednostavni a ne kažem da jednostavno nije lijepo ali ovo nema duha kad sve skupa pogledaš...

tihana 20.02.2013.:

uzasno

Ivona 07.02.2013.:

Ne znam što je tu ženstveno-androidni krojevi na androidnoj manekenki, tipično za 80% Zarine kolekcije, za sve sezone do sada.

KOMENTIRAJ
Prati nas na Facebooku